Erotický horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu

 Zajímá vás, jak svést Rybu, zalíbit se Panně nebo se nenechat roztrhat na kusy hladovým lvem? Jistě máte již své milostné zkušenosti s jednotlivými znameními zvěrokruhu. Každý archetyp zvířetníku a jemu příslušná planeta předurčují i jisté sexuální a milostné dispozice, které bývají všeobecně známy. 

Pojďme si je připomenout a trochu podrobněji rozvést. Třeba vám právě to pomůže k lepšímu pochopení svého partnera nebo i k nalezení pravé lásky či uspokojení vašich tajných tužeb.

Erotický horoskop
Zdroje foto: Pixabay


Jak se milují jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Dvanáct zvířetníkových znamení oplývá svou typickou charakteristikou zasahující do všemožných oblastí života. Patří zde také oblast milostná a sexuální. Jestli chcete vědět, jak milují jednotlivá znamení, přečtěte si následující řádky. Samozřejmě je třeba brát v úvahu převažující zastoupení konkrétních planet a jejich vazeb v daném znamení či astrologickém domě. Existují jisté aspekty, které napovídají, zda máte co do činění s vášnivým milovníkem, anebo opatrným asketou. 

Pokud na vás nesedí sluneční znamení, přečtěte si znamení, ve kterém se nachází Venuše nebo Mars v době vašeho narození. Přece jen přirozená sexualita patří do našich životů, stejně jako záliba v dobrém jídle a pití. Nejsme nádoby hříchu, ale lidé z masa a kostí, s tělesnými potřebami, které jsou základnou, na které teprve stojí další emocionální, mentální a duchovní vrstvy. 

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Ohnivé znamení známé svou prudkostí a impulzívností tyto vášnivé a dobyvatelské projevy promítá i do prožívání své sexuality. Beran se nebrání sexu na jednu noc, bývá rád dominantní, a loví svou kořist nejrůznějšími způsoby, které obvykle nebývají nijak jemné a zaobalené. Je naopak velmi otevřený, přímý, upřímný a nepotřebuje žádnou omáčku kolem. Na rovinu vám řekne, co chce, a také to udělá. V partnerském vztahu bývá věrný, svou drahou polovičku si hlídá, a rozhodně se s ním nebudete nudit. Sex na netradičním místě v návalu vášně není problém, stejně jako otevřené sexuální projevy bez zábran. 

Vládnoucí planetou je Mars, který má odvahu, a jde přímo na věc. Muže zkusme přirovnat k Vikingovi, který se vás nebude ptát na to, co chcete či nechcete, ženu třeba k drsné motorkářce, která má ráda rychlou jízdu. Citlivým orgánem Berana je jeho hlava, třeba i proto se vrhá do vztahu po hlavě. Pokud vám dovolí, abyste ho vískali ve vlasech nebo hladili na hlavě, můžete si být jistí tím, že je váš. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Býci jsou v lásce opatrnější, zato však velmi vytrvalí. Jestli někdo umí usilovat o svůj objekt vášně, je to právě Býk. Nevzdává se při prvním neúspěchu, dokáže se chovat jako gentleman, nosí drahé polovičce květiny či po ní hází očima. Ženy bývají žádostivé svůdnice, rády se hezky oblékají, voní a vynakládají prostředky na to, aby vypadaly dobře. Věnují se pěstění svého těla a pečlivě obstarávají jeho potřeby. Muži bývají velmi výkonnými a náruživými milenci. 

Býk bývá pohodlnější na prostředí, ve kterém se miluje. Dává přednost velké posteli, hudbě, tanci a vynikající večeři při svíčkách před rychlovkami v autě nebo dobrodružstvím v přírodě. Vládnoucí planetou je smyslná Venuše, která má ráda rozkoš, krásu a pohodlí. Býci bývají věrnými a oddanými partnery. Mají citlivý krk, takže je moc neduste, zato si můžete být jistí tím, že polibky směřované do těchto míst je dokáží pořádně rozparádit. 

Blíženci (22. 5. – 21.6.) 

O Blížencích se říká, že bývají trochu rozpolcení. Platí to také v lásce, protože často z jejich chování nepoznáte, co vlastně chtějí. Jednou se na vás dívají se zájmem, podruhé vás přehlížejí. Výhodou je, že při kontaktu s nimi nikdy nebudete mít pocit nudy a stereotypu. Pokaždé vás dokonale překvapí. Rádi experimentují, komunikují, baví se, hrají si se slovy, ovšem ze všeho nejraději flirtují. Jsou však poněkud nevyrovnaní, a i když nedokážou být sami a je jejich přirozeností najít si toho pravého partnera, jaksi podvědomě ho hledají neustále, a to i tehdy, když jsou zrovna ve vztahu. Jejich specializací často bývá virtuální sex, který může uspokojit jejich vrtošivé flirtující nálady, a zároveň touhu po nezávislosti.  

Snadno se zamilují a své city prožívají velmi silně, obvykle však ne nadlouho. Bývají skvělými milenci a vynikajícími společníky, stabilními partnery už méně. Jejich citlivými místy jsou paže, ramena a ruce, čehož se dá při intimních chvílích jistě využít. Nebojí se také sexuálně experimentovat ve třech a mají rádi mluvení u sexu i orální sex. V tomto znamení se často vyskytuje bisexualita. Vládnoucí planetou je Merkur, který bývá zvídavý a hodně upovídaný.

Rak (22. 6. – 22. 7.) 

Raci patří mezi vysoce citlivé znamení. Velmi je dokáže zranit jakékoli odmítnutí. Dokáží pak zalézt do své ulity a zatvrdit se. Lásku prožívají celým svým tělem, a zejména duší. Nejsou typy vhodnými k experimentování, milostným dobrodružstvím či sexu na jednu noc. Potřebují jistotu, stabilní partnerství, důvěru, rodinu. Dokáží být náruživí, vytrvalí, velmi vnímaví, romantičtí i melodramatičtí. Hádky, odmítnuté city, nesplněná očekávání často končí emotivními výbuchy či hysterickými záchvaty. Obtížně odpouštějí křivdy a dlouho si je pamatují. Nejhorší zranění, která si mohou nést a promítat do partnerských vztahů, jsou právě křivdy ze stran rodičů. 

Raci milují děti a obvykle mají silné vazby na svou rodinu a tradice. Bývají také žárliví a majetničtí. Citlivou zónou jsou prsa, ke kterým je třeba se chovat s maximální úctou. Muži raci zbožňují velká ženská ňadra. V posteli dokáže být Rak velmi romantický, kreativní a vášnivý, méně už perverzní nebo nestálý. Vládnoucí planetou je Luna, která řídí ženskou cykličnost a plodnost. Raci totiž také bývají velice plodní! 

Lev (23. 7. – 23. 8.) 

Lvi se tak trochu považují za krále a královny, takže je třeba se podle toho k nim chovat. Jsou oddaní, věrní, pro své milované dokáží udělat cokoli na světě, ale potřebují obdiv, respekt, úctu a pochvalu. Jako milovníci jsou nesmírně vášniví, nároční a draví. Přece jen jsou to šelmy. Partnera či partnerku si ale často vybírají jako adekvátní a reprezentativní ozdobu ke své velkoleposti, anebo pak jako vynikající hospodyňku a vzornou matku či otce svých dětí. Není to pravidlem, ale často je Lev právě tím dominantním partnerem, který nesnese odpor. Svou rodinu zajistí a partnera hýčká, sám ale potřebuje nákladnou a pozornou péči. Umí být velkorysý, štědrý, dobrý společník, miluje luxus, přepych, zábavu ve velkém stylu, milostnou předehru i erotické hračky. 

Pokud jeho partnerka splňuje jeho požadavky a je mu naprosto oddaná, dokáže ji věrně milovat, v opačném případě si hledá uspokojení jinde, a to klidně i na vícero místech. Vyvarujte se kritizování Lva, jinak odejdete s pláčem. Lvi mívají velký sex appeal, bývají oslniví, okouzlující, zábavní, a je velmi snadné se do nich zamilovat na první pohled. Mají rádi svou rozevlátou hřívu i blýskající se zlato. Umějí svádět, promilovat celou noc, jejich oku lahodí krásné prádlo a zahrnují partnerku dárky, šperky i květinami, na které si i ženy Lvice velmi potrpí. Vládnoucí planetou je Slunce, které je zkrátka zvyklé zářit. 

Panna (24. 8. – 23. 9.) 

Panny nemají zrovna nejlepší milostnou pověst. Říká se o nich, že jsou příliš asketické, praktické a nudné. Nemusí to být však pravda, a každému přece vyhovuje něco jiného. Panna zkrátka přistupuje ke svému tělu, k prožívání rozkoše i k lásce zodpovědně, často i technicky a prakticky. Potřebuje se kontrolovat, proto vám jen tak nedá najevo svoje emoce nebo nebude překypovat vášní, ale milostná technika i postup uspokojení partnera mohou být naprosto dokonalými. Vládnoucí planeta je Merkur, která se zde projevuje racionálně, logicky a mentálně. 

Panna stejně jako Blíženec dokáže vládnout slovy, její přístup k lásce ale dostává jakýsi racionální základ. Pokud si s člověkem nemá co říct, chybí porozumění a obdobný pohled na věc, málokdy si jej pustí k tělu. Panny se tedy balí jedině přes hlavu. Zajímavostí je, že Panny mají rády anální sex. Jistě ne všechny, ale vzhledem k tomu, že k jejím zdravotním dispozicím patří právě citlivost oblasti trávení a střev, je vcelku i  pochopitelné, že jejich zájem  mnohdy směřuje i do těchto míst. Panny potřebují jistoty, a ačkoli se navenek chovají zdrženlivě a nepřístupně, v soukromí dokážou díky lásce a důvěře dokonale rozkvést. Mají rády čistotu, pořádek, šarm, eleganci a dochvilnost. 

Váhy (24. 9. – 23. 10.) 

Váhy bývají nerozhodné, ale především jim jde o dokonalé souznění a harmonii. Nejsou nijak konfliktní, nadevše potřebují milujícího partnera a pocit uspokojení i bezpečí v dlouhodobém svazku. Je pro ně důležitá tolerance, důvěra a porozumění. Jsou šarmantními společníky, i když mohou být uzavřené v soukromí. Na veřejnosti jsou zábavné, ale vždy si zachovávají jakousi důstojnost či tajemnost. Vládnoucí planetou je Venuše, která se zde projevuje velmi elegantně a vkusně. 

Váhy mají své nároky na partnera, potřebu erotiky, romantiky, ale také estetického vzhledu. Mají rády krásu fyzického těla, jeho dokonalost i krásu umění. Často se řadí mezi vzdělané intelektuály, kteří si pečlivě vybírají, koho vpustí do své postele. Na prvním místě je přitažlivost, vkus, uhlazenost, solidnost nebo i dobrá pověst. Ve vztazích bývají věrní, ale teprve tehdy, když najdou to pravé, k čemu mohou vzhlížet. Potřebují se cítit milovány a respektovány.  

Štír (24. 10. - 22. 11.) 

Štír je považován za vášnivého milovníka. Sexualitu a lásku prožívá opravdu naplno, dá se říci, že až za hrob. Sex ve vztahu je pro něj nesmírně důležitý. Štíří touha a náruživost se i často může změnit v posedlost, zejména, když o svou lásku přijdou nebo je odmítne. Jsou majetničtí, žárliví, žádostiví a závislí. Dokáží jít do nesmírné hloubky, jak v prožívání, tak i v sexu samotném. Rádi experimentují nebo se oddávají nejrůznějším temným touhám či specifickým perverzním praktikám.

Ve vztazích bývají připoutaní, oddaní, věrní, a totéž vyžadují od svého protějšku. Neodpouštějí nevěru a křivdy, mohou být i pomstychtiví. Jsou nároční, na první pohled jsou uzavření a chladní, mají však pronikavý pohled, kterým ve vás dokážou vznítit pořádný oheň. Jsou temperamentní a výbušní. Vládnoucí planetou je temné Pluto, které je považováno za planetu transformace a podsvětí. Štíři potřebují své soukromí a svůj klid. Bývají tajemní a rádi se schovávají. 

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Střelci bývají v lásce nezávislí a nestálí. Mnozí muži zůstávají tak zvanými starými mládenci a nikdy se neožení. Jejich potřeba svobody je převelká, ale dokáží romanticky a vášnivě dobývat srdce vysněné dámy jako praví rytíři. V kolektivu bývají veselými, družnými a velkorysými společníky, kteří nezkazí žádnou zábavu. V soukromí se s nimi také nikdy nudit nebudete. Mají obvykle množství svých zájmů a zálib, moc často je doma za pecí nenajdete, a že by byli extrémně věrní se také říci nedá. Dokáži si užívat života plnými doušky, rádi také flirtují, tancují nebo sportují. I sex mohou brát v jistém slova smyslu jako sport. 

Ženy jsou nezávislé, soběstačné, závazky jsou jim spíše na obtíž. Jejich citový život je bouřlivý. Střelci zkrátka mají rádi dobrodružství, a nevyhýbají se ani těm milostným. Jejich citlivými orgány jsou stehna a boky. Velice rádi a s plnou vášní se věnují jízdě na koni nebo tanci, kam mohou promítat svou sexualitu. Mají rádi vzrušení. Vládnoucí planetou tohoto ohnivého znamení je expanzivní Jupiter. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Kozoroh nemusí být v lásce nudným patronem, jak se o něm traduje. Je sice vážný, tajemný a nepřístupný, ale ve společnosti dobrých přátel srší humorem a lásku prožívá velmi intenzívně. Přistupuje ke vztahům zodpovědně, často se bojí zamilovat, aby se nestal hloupým a zranitelným. Uvažuje racionálně a své pochybnosti promítá i do svého přístupu k partnerským vztahům a lásce. Dokáže být velmi vytrvalý a náruživý, potřebuje však své jistoty a pocit pevné půdy pod nohama. Jakmile se přestane kontrolovat, máte vyhráno. Odhodí své zábrany a ukáže, co v něm dřímá. Víme přece, že tichá voda břehy mele. 

Je povahou samotář, ale pokud založí rodinu, je pro něj nadevše důležitá, a dokáže ji dobře obstarat a zajistit. Ženy jsou dobré hospodyně, zodpovědné a starostlivé matky, muži rádi budují a zajišťují rodinný majetek a finance. V sexu platí, že Kozoroh občas nepohrdne  temnější stránkou, například jej mohou zajímat S/M praktiky nebo téma dominance a submisivity. Vládnoucí planetou je zkostnatělý a krutý Saturn a citlivými orgány jsou páteř, zuby a kolena. Možná i proto jsou témata pokory a klečení na kolenou nejednomu Kozorožci vlastní. 

Vodnář (21. 1. – 19. 2.) 

Vodnáři jsou považování za nezávislé experimentátory a dobrodruhy. Jsou veselí, nezkrotní, chovají se bohémsky a nonkonformně, rádi porušují pravidla. Vyjadřují se otevřeně a narovinu, neradi si nechávají zastřihávat svá křidélka nebo se omezovat či být cpáni do nejrůznějších škatulek. Jsou zkrátka výjimeční. V tomto znamení se také objevuje řada různých sexuálních odchylek nebo nestandardního sexuálního chování. Vodnáři mají i své ideály, kterých se rádi drží. Než aby v partnerství nedostali to, co chtějí, raději zůstanou sami nebo věnují energii platonické lásce. Bývají promiskuitní, nestálí, mohou se často rozvádět a navazovat nové vztahy nebo se třeba opakovaně vracet k partnerovi či k partnerce. Jsou velmi spontánní a kreativní, rádi se milují na neobvyklých místech, stereotyp je ubíjí. Vládnoucí planetou je Uran, bořitel všech dogmat a konvencí. 

Ryby (20. 2. – 20. 3.) 

O rybách se tvrdí, že jsou citlivé a romantické. Především jsou ale velmi vnímavé a smyslné. Prožívají lásku opravdu naplno. Partnerské vztahy jsou pro ně nesmírně důležité, potřebují soulad, harmonii, nacítění se na druhou osobu. Je pro ně žádoucí souznění duší. Mají bohatou fantazii, a i v lásce jsou tvůrčí ve snaze své skryté fantazie zrealizovat. Rády se milují ve vodě, ve sprše, mají rády vlhko, kluzko, masáže, oleje, péči o tělo a smyslné rozmazlování každé buňky těla. Hrátky, mazlení a dráždění představivosti jsou pro ně důležitější než jít přímo na věc. 

K Rybám patří i tantrické milování, které je právě charakteristické prodlužováním rozkoše a cesty k vyvrcholení, a také je spojením tělesna s duchovnem. Ryby jsou oddanými a milujícími partnery, zakládají rodiny s velmi respektujícím přístupem k dětem. Vládnoucí planetou je mystický Neptun. Citlivým orgánem jsou chodidla, Ryby milují jejich masáže. Objevují se také fetišistická zaměření, a to nejen na oblast chodidel. 


Autor článku: Taťána Kročková

Psáno pro magazín Šaman (dnes Dobromysl)

Zdroj foto: Pixabay




Komentáře

Oblíbené příspěvky